Netwerk

In toenemende mate werk ik in communities, die kunnen wisselen van samenstelling en fluïde zijn. Ik geloof in de kracht van een groep mensen die elkaar vinden op een gedeelde passie, interesse en visie. Samen bouwen aan een mooi resultaat. Community based werken en leren gaat niet over geld. Er zijn gedeelde waarden, een diep geloof in het idee en het vraagt om een actieve, zelfstandige houding gericht op verbetering en meerwaardecreatie.

 • Met gerenommeerde trainingsbureaus zoals IVP en SPV aan weerbaarheid van medewerkers als het gaat om agressie en trauma. ( www.spv.nl )
 • Met Brancheorganisaties en kenniscentra zoals  Actiz, Wonen en Zorg en FCB Kinderopvang, Welzijn en Jeugdzorg, samenwerken aan professionalisering en het versterken van de sectoren.
 • Met collega zzp’ers werken aan leiderschap en cultuurverandering binnen organisaties (www.Zorgbeweging.nl).
 • Met Passerel aan het onthullen en versterken van persoonlijke talenten in de organisatie. Steeds gericht op het vinden van de balans tussen persoonlijke groei en meer effectiviteit in het werk. Expert binnen het onderwijs en zorg.  (www.Passerel.com)
 • Met NS en Prorail aan het verbeteren van de performance en het benutten van potentieel van medewerkers door middel van individuele coaching.
 • Met Qidos aan het vertalen van maatschappelijke trends naar vernieuwing van werk. Thema’s die op dit moment  spelen en door ons in bedrijven worden geïmplmenteerd zijn: Het Nieuwe Werken, flexibel werken, maatwerken, duurzame inzetbaarheid en levensfasegericht werken.
  www.qidos.nl
 • Met Acting People aan bewustzijnsontwikkeling.  Acting People maakt gebruik van de meetmethode ACT® (Analytical Competence Tool). Dit instrument geeft inzicht in competenties, ontwikkelpunten en aangepast gedrag. Ik gebruik het instrument vooral bij coaching van individuen en teams.
  www.acttogrow.nl  en www.actingpeople.nl