Elisabeth Bontenbal

Iedere adviseur/trainer/coach heeft een eigen stijl. Elisabeth Bontenbal’s stijl is te typeren als direct, eerlijk, uitdagend, betrokken, enthousiasmerend en transformerend. Zij is iemand die vanuit intuïtie doorvraagt, oprecht nieuwsgierig is naar het welbevinden van de ander, en zoveel mogelijk uitdaagt en ondersteunt om het beste in de ander naar boven te halen.
 Sinds 1993 werkt ze in organisaties waar veranderprocessen centraal staan. Als directeur in de welzijnszorg heeft ze leiding gegeven aan een fusie- en veranderproces. In die functie heeft Elisabeth ervaren welke impact veranderingen op medewerkers kunnen hebben en hoe zij medewerkers kan beïnvloeden; de rol van veranderaar en coach is van binnenuit ontdekt en ontwikkeld.

Verbonden aan een organisatie-adviesbureau heeft Elisabeth sinds 2000 organisaties in de gezondheidszorg, onderwijs en gemeenten geadviseerd en ondersteund op zowel beleids- als op procesniveau. Bij de Nederlandse Spoorwegen heeft ze veranderprocessen gefaciliteerd, In de zomer van 2005 is Elisabeth als zzp’er  gaan werken.

De dagelijkse praktijk, met oog voor de geschiedenis maar vooral de blik naar voren, vormt het speelveld waarin zij met managers en medewerkers elke stap van de verandering aanpakt. Zij gelooft in het bieden van praktische en concrete handvatten die het dagelijkse werk makkelijker en prettiger maken. Het is de persoonlijke beleving die het communicatieproces vernieuwend maakt. Als adviseur, trainer en coach gaat ze deze beleving niet uit de weg.
 Haar motto is: Anders kijken biedt nieuwe perspectieven. Een eerste belangrijke stap op weg naar verandering is daarmee gezet.